> AKTIVITEITEN

Bij mooi weer is het heerlijk om in Ouddorp fietsen te huren en erop uit te trekken. Fietsen huren is o.a. mogelijk bij Het Noordzeepark, 5 min lopen vanaf het huis. Naast fietsverhuur zijn er op dit park tennisbanen, is er een winkeltje met dagelijks verse broodjes. In de schuur van het huisje staat een bolderkar, erg handig om de kleintjes in mee te nemen voor een dagje strand.  

In en om Ouddorp zijn erg veel leuke uitstapjes te maken. Bijvoorbeeld naar De Mekkerstee, een zorgboederij die zeker een bezoekje waard is (www.demekkerstee.nl).

Speeltuin de Flipjes is leuk voor de kleintjes. In Stellendam is een bezoek aan de visafslag erg de moeite waard.

Om te gaan zwemmen bij minder mooi weer kun je terecht bij zwemparadijs Het Zuiderdiep in Goedereede. Of iets verder weg bij Zwemparadijs Port Zelande.

Vanuit Port Zelande vertrekt ook De Klipper Mathilda. Regelmatig vaart de klipper uit over het Grevelingenmeer. De gasten mogen het schip besturen, de zeilen zetten en nog veel meer.

Op ongeveer een half uurtje rijden ligt Deltapark Neeltje Jans. www.neetjejans.nl en dat is voor alle leeftijden zeker een bezoekje waard.

Als je een dag een bezoek wilt brengen aan een pitoreske Zeeuwse stad dan zijn de opties: Zierikzee (ongeveer 30 min met de auto). Veere (40 min) of Middelburg (45 min). Rotterdam (Euromast, de Kunsthal en museum Boijmans van Beuningen) is ook ongeveer 45 minuten rijden.

Kortom er is in en rond Ouddorp heel veel te doen, zowel bij mooi als bij minder mooi weer.

HOME
Het Huis
Aktiviteiten
Ouddorp
Beschikbaarheid en Prijzen
Contact
Route
Foto’s


 
Voor vragen en reserveringen:
bel Hendrik Badenhop 06-51750749 of mail HOB@ouddorpconnection.nl